Date companie

"Motorul" activitatii companiei Cartrans este flota proprie formata in prezent din 145 de autotrenuri VOLVO si MERCEDES propulsate de motoare EURO5 si EURO5-EEV, cu semiremorci MEGATRAILER marca SCHMITZ Cargobull, cu un volum de 100 mc si capacitate de maxim 24 de tone.

 

Flotei Cartrans i se adauga subcontractorii utilizati in regim dedicat, a caror capacitate se ridica la aproximativ 35 de vehicule si semiremorci. Astfel, flota Cartrans se apropie de 180 de vehicule ce desfasoara transport intracomunitar.

 

Gestionarea flotei cade in sarcina unui departament de transport format din profesionisti ce beneficiaza de suport informatic de ultima generatie (urmarire GPS, comunicare cu soferii prin aplicatie Blackberry, TMS-Windsoft, OTD Planning software etc)

Cifra de afaceri grup in mil. EUR (2010) 17
Angajati 255
Locatii 2
Spatii de depozitare in mp. 400
Transporturi FTL / LTL 10.000
Flota proprie 145
Companii in grup 3

In cadrul grupului functioneaza si CTP Service Autocamioane SRL, care deserveste in principal flota grupului Cartrans dar si a altor parteneri din zona Prahova.

 

CTP Service Autocamioane este si membru in reteaua Bridgestone TRUCK POINT EUROPE, avand posibilitatea de a raspunde apelurilor de interventii anvelope in regim 24/7, pe o raza de 100 km in jurul orasului Ploiesti.

 

Membru al USER

 

Incepand din 2018, Cartrans Spedition este membru USER - Uniunea Societatilor de Expeditii din Romania.


Vezi date tehnice in detaliu