Cariere la Cartrans


CONDUCATOR AUTO (SOFER) PROFESIONIST TRANSPORT RUTIER MARFA (categ C+E) INTERNATIONAL (INTRACOMUNITAR)Descrierea postului:
Compania Cartrans Preda din Ploiesti, una din cele mai mari companii din Romania pe segmentul Transporturi Rutiere de Marfuri, isi innoieste continuu flota de camioane si angajeaza conducatori auto profesionisti in urmatoarele conditii:

Oferta beneficii:

VENIT LUNAR: intre 1750 EUR (minim net) si 2300 EUR net (alcatuit din salariu fix + diurna ZILNICA de deplasare + bonus lunar mentorat + bonus lunar performanta). La echipaj experimentat, veniturile lunare sunt intre 3200 EUR (minim net) si 3900 EUR net (in aceeasi structura mentionata mai sus). Sumele anterior mentionate NU INCLUD bonusurile de vechime care se adauga cu timpul la salariul de baza. Bonusul pentru performante se acorda in functie de coeficientii de conducere economica conform sistemelor GPS - criteriile detaliate de acordare a bonusurilor se vor mentiona inca de la interviul de angajare, iar punctajul obtinut de fiecare conducator auto este public, fiind afisat non-stop la avizierul companiei. De asemenea, pentru fiecare operatiune de descarcare sau incarcare de catre sofer cu transpaletul manual, se acorda IN PLUS o compensatie de 10 EUR / operatiune.

Dupa 12 luni petrecute in cadrul companiei, se acorda sporuri de fidelitate care se maresc la fiecare interval ulterior de 2 ani (de exemplu, intre 1-3 ani, 3-5 ani, apoi 5-7 ani etc). Aceste sporuri se acorda ca si crestere a salariului de baza, fiind impozitate ca atare si contribuind astfel la calcularea punctului de pensie ptr Dvs. Aceste sporuri de fidelitate NU SUNT INCLUSE in calculul mentionat mai sus (cel despre veniturile intre 1750 - 2300 EUR net / luna).

Cartrans NU PLATESTE LA KILOMETRU!

GARANTAM PLATA DREPTURILOR SALARIALE FARA INTARZIERE! Toate drepturile salariale si diurna se vireaza in mod legal pe carduri bancare de EURO (pentru diurna) si RON (pentru celelalte drepturi salariale). Nu se acorda bani cash. Salariul (in RON) se vireaza in fiecare luna pe data de 20 iar diferentele de diurna se vireaza pe data de 25. Soferii angajati Cartrans pot alege optiunea de a li se vira diferenta de diurna pe cardurile de EURO personale lasate acasa, scutind astfel costurile legate de trimiterea banilor prin servicii gen WesternUnion.

La fiecare 2 saptamani pe contract, soferii primesc avans pentru cheltuieli aferente deplasarii in cuantum de 300 EUR pe cardurile de serviciu (cele emise de Cartrans). Echipajele primesc la acelasi interval (2 saptamani) cate 500 EUR avans pentru cheltuieli aferente deplasarii. La incheierea cursei prin decont de cheltuieli, sumele nejustificate se considera ca avans diurna deplasare iar pe data de 25 a lunii urmatoare se va vira in contul dvs diferenta de diurna conform conditiilor agreate pe contractul unde ati activat.

Conditii de munca la nivel occidental, pe o flota formata din vehicule EURO 6 si Euro5 EEV (Volvo, Mercedes, Scania, MAN productie 2011 - 2016), cabine mari, frigidere, aer conditionat, cutie automata. Incepand cu achizitiile din 2016, toate masinile sunt dotate si cu clima de stationare.

Rute pe care se lucreaza; Benelux - Germania, nordul Frantei, UK, Danemarca, Spania, Italia.

Loc de munca stabil, la una din cele mai performante companii de profil din Romania, cu un portofoliu de clienti seriosi.

Schimbul soferilor se face in Olanda, cu microbuzele companiei, la fiecare 8 saptamani, urmate de 10 zile de concediu (plecarile spre NL sunt in fiecare joi dupa-amiaza iar intoarcerea in RO este duminica seara).

Zilele libere se acorda in felul urmator: pentru fiecare saptamana de contract in extern (dar nu mai putin de 4 saptamani consecutive), se acorda cate o zi libera IN AFARA CONCEDIULUI DE ODIHNA ANUAL (21 de zile). Spre exemplu, o perioada contractuala de 8 saptamani consecutive, da dreptul angajatului la 8 zile lucratoare libere, fara sa afecteze cele 21 de zile aferente concediului de odihna anual.

Instruire continua teoretica si practica, in scopul obtinerii coeficientilor de conducere economica ce va pot aduce bonusul lunar (informatii despre aceste sisteme veti primi DOAR la interviul de angajare, nu prin telefon).

Un avantaj deosebit au si conducatorii auto cu domiciliul in zonele Brasov, Sighisoara, Tg Mures, Cluj, Oradea (de-a lungul drumului european E60), Fagaras, Sebes, Deva, Arad (de-a lungul drumului european E68), Faget, Lugoj, Timisoara (E70). Cei cu domiciliu in aceste zone, vor putea fi preluati cu microbuzul din orasul de resedinta la fiecare deplasare pana la punctele de schimb, precum si invers, la intoarcere vor fi lasati in aceleasi zone.

Sarcini specifice:

Transportul de marfuri pe rute intracomunitare, cu sisteme autotractor+semiremorca cu MTMA 40 to, conform instructiunilor primite de la dispecerat;
Comunicarea permanenta cu dispeceratul privind desfasurarea transportului prin metode de comunicare moderne (computere on-board TRANSICS dotate cu scanner);
Respectarea cu maxima strictete a timpilor legali de conducere si odihna (Regulamentul CE 561/2006) si a orelor de prezentare la incarcare, respectiv livrare. LA CARTRANS ESTE INTERZISA FOLOSIREA ORICAROR MIJLOACE DE MANIPULARE A TAHOGRAFULUI!

Cerinte:

Experienta in conducerea autovehiculelor articulate cu MTMA 40 to, in trafic international;

ANGAJAM SI SOFERI FARA EXPERIENTA IN VEDEREA FORMARII LOR IN CADRUL COMPANIEI (DOAR in limita locurilor disponibile)- conditiile le puteti afla luand legatura cu persoana de contact mentionata mai jos;

Atestat sofer profesionist transport marfa [C, E];
Card pentru tahograf digital;
Atestat ADR (marfuri periculoase);
Aviz medical si psihologic valabil;
Cazier judiciar
Cazier auto fara incidente majore;
Disponibilitate de lucru in Europa de Vest pentru perioade de timp intre 8 - 9 saptamani (transport intracomunitar);
Disponibilitate totala de a efectua tranzit cu ferry pe rute de Marea Britanie / Suedia / Finlanda;

Constituie un avantaj mare daca prezentati la angajare, in plus fata de cerintele obligatorii:
Atestat transporturi marfuri agabaritice
Dovada cunoasterii unei limbi de circulatie internationala la nivel conversational

Facilitati in traseu:

- Contracte de interventie service 24/7 in intreaga Europa (Volvo Action Service / Mercedes24 / Service24 / Scania Assistance / TruckPoint Bridgestone), fara a avea timpi de stationare. Soferii nu efectueaza interventii asupra vehiculelor in traseu. De asemenea, Cartrans nu trimite echipe de service prin Europa ca sa asteptati cu zilele prin parcare sa vina mecanicii de la garaj;

- Toate vehiculele sunt dotate cu aparate de taxe drum automate, pentru toate tarile din UE;

- Pauza de 45 ore pe teritoriul Frantei si a Belgiei se petrece obligatoriu la HOTEL;

- avansuri de deplasare la fiecare 2 saptamani;

- Carduri de alimentare carburant si carduri in valuta pentru plati diverse; compania Cartrans lucreaza exclusiv cu sisteme de plata electronica. Nu se lucreaza cu cash;

- Transport de la Ploiesti pana la punctele de schimb (si invers) asigurat de microbuzele companiei (Mercedes Vito / Sprinter de ultima generatie), fara niciun cost pentru conducatorii auto.


Persoane de contact:

George Vasile, trainer
(de luni pana vineri, DOAR intre orele 08.00 - 17.00)
Tel: (+40) 743 019.924, email: george.vasile@cartrans.ro

Birou Resurse Umane
(de luni pana vineri, DOAR intre orele 08.00 - 17.00)
Tel: (+40) 244 519025, email: hr@cartrans.ro

http://www.cartrans.ro

PENTRU ANGAJARI SOFERI INCEPATORI (FARA EXPERIENTA) va rugam sa consultati pe pagina de cariere anuntul special destinat acestei categorii.

 

Incarca CV-ul tau

Daca ai nelamuriri, te rugam da click aici.

Date contact

 

Cartrans Spedition SRL
Ghe Gr Cantacuzino 192

RO-100794

Ploiesti | Romania

 

Telefon:

(+40) 244 519.025

Fax:

(+40) 244 594.099

 

Localizare pe harta