Cariere la Cartrans


Sofer INCEPATOR (fara experienta) autocamion transport intracomunitarDescrierea postului:
Compania Cartrans Preda, una din cele mai mari companii din Romania pe segmentul Transporturi Rutiere de Marfuri (mare tonaj), SELECTIONEAZA conducatori auto INCEPATORI / FARA EXPERIENTA, din toata tara, in vederea angajarii in urmatoarele conditii:

Cerinte obligatorii:

Atestat sofer profesionist transport marfa [C, E];
Card pentru tahograf digital;
Atestat ADR (marfuri periculoase) - obligatoriu la angajare
Aviz medical si psihologic valabil;
Cazier judiciar impecabil si cazier auto fara incidente majore;
Disponibilitate de lucru in Europa de Vest pentru perioade de timp intre 8 - 9 saptamani (transport intracomunitar);
Disponibilitate totala de a efectua tranzit cu ferry pe rute de Marea Britanie / Suedia;

Constituie un avantaj mare daca prezentati la angajare, in plus fata de cerintele obligatorii de mai sus:
Atestat transporturi marfuri agabaritice
Dovada cunoasterii unei limbi de circulatie internationala (engleza, germana) la nivel conversational

DOAR candidatii selectati efectueaza pregatirea preliminara la sediul Cartrans iar apoi li se repartizeaza un sofer mentor care ii va ajuta sa deprinda rapid secretele meseriei. Perioada de formare/instruire dureaza maxim 2 luni, dupa care, daca aceasta se incheie cu succes, soferul isi intra in drepturi depline ca sofer cu experienta, beneficiind de drepturile si obligatiile aferente (vezi anuntul de angajare pentru soferii cu experienta).BENEFICII:

Salariu: diurna deplasare 35 EUR / zi + salariu 1900 RON brut / lunar. Toate sumele se vireaza la data fixa lunar in cont bancar (card), nu se lucreaza cu bani cash.

Dupa 3 ani in cadrul companiei, se acorda sporuri de fidelitate care se maresc la fiecare interval ulterior de 2 ani (de exemplu, intre 3-5 ani, apoi 5-7 ani, 7-10 ani, peste 10 ani etc).

GARANTAM PLATA DREPTURILOR SALARIALE FARA INTARZIERE! Toate drepturile salariale si diurna se vireaza in mod legal pe carduri bancare de EURO (pentru diurna) si RON (pentru celelalte drepturi salariale). Nu se acorda bani cash. Salariul (in RON) se vireaza in fiecare luna pe data de 20 iar diferentele de diurna se vireaza pe data de 25.

Conditii de munca la nivel occidental, pe o flota formata din vehicule EURO 6 si Euro5 EEV (Volvo, Mercedes, Scania, MAN productie 2011 - 2017), cabine mari, frigidere. Incepand cu achizitiile din 2016 toate masinile sunt dotate si cu clima de stationare.

Rutele pe care se lucreaza: Benelux - Germania, nordul Frantei, Marea Britanie, Danemarca, Spania, Italia;

Loc de munca stabil, la una din cele mai performante companii de profil din Romania, cu un portofoliu de clienti seriosi si stabili;

Schimbul soferilor se face in Olanda (Venlo), cu microbuzele companiei, la fiecare 8 saptamani, urmate de 10 zile de libere (plecarile spre NL sunt in fiecare joi dupa-amiaza iar intoarcerea este duminica seara).

Sarcini specifice:

Transportul de marfuri pe rute intracomunitare, cu sisteme autotractor+semiremorca cu MTMA 40 to, conform instructiunilor primite de la dispecerat;
Comunicarea permanenta cu dispeceratul privind desfasurarea transportului prin metode de comunicare moderne (computere on-board TRANSICS dotate cu scanner);
Respectarea cu maxima strictete a timpilor legali de lucru conform normelor AETR (regulamentului CE 561/2006) si a orelor de prezentare la incarcare, respectiv livrare.

LA CARTRANS ESTE INTERZISA FOLOSIREA ORICAROR MIJLOACE DE MANIPULARE A TAHOGRAFULUI!

Facilitati in traseu:

- Contracte de interventie service 24/7 in intreaga Europa (Volvo Action Service / Mercedes24 / Service24 / Scania Assistance / TruckPoint Bridgestone), fara a avea timpi de stationare. Soferii nu efectueaza interventii asupra vehiculelor in traseu. De asemenea, Cartrans nu trimite echipe de service prin Europa ca sa asteptati cu zilele prin parcare sa vina mecanicii de la garaj;

- Toate vehiculele sunt dotate cu aparate de taxe drum automate, pentru toate tarile din UE;

- avansurile de deplasare se acorda in fiecare saptamana;

- Carduri de alimentare carburant si carduri in valuta pentru plati diverse; compania Cartrans lucreaza exclusiv cu sisteme de plata electronica. Nu se lucreaza cu cash;

- Transport de la Ploiesti pana la punctele de schimb (si invers) asigurat de microbuzele companiei (Mercedes Sprinter de ultima generatie), fara niciun cost pentru conducatorii auto.


Contact:

Birou resurse umane
(de luni pana vineri, DOAR intre orele 08.00 - 17.00)
Tel: 0749 156.600
0344 130.500
0743 019.924

email: hr@cartrans.ro

http://www.cartrans.ro/

 

Incarca CV-ul tau

Daca ai nelamuriri, te rugam da click aici.

Date contact

 

Cartrans Spedition SRL

str. Marasesti nr. 309

Ploiesti, Prahova, RO 100238

 

Telefon: (+40) 344 130 500

Fax: (+40) 344 130 505