Servicii de transport

Transport rutier intracomunitar

Cartrans ofera in acest moment solutii de transport rutier intracomunitar in sistem “ONE WAY” sau “FLOTA DEDICATA”, unde o anumita capacitate si disponibilitate poate fi garantata. Aceasta ultima varianta complexa ofera clientului un avantaj competitional, avand la dispozitie o capacitate suficienta precum si un proces de incarcare si descarcare optimizat la tarife competitive.


Clientii nostri beneficiaza de o reducere a costurilor de transport pe metru cub, prin utilizarea flotei noastre formate exclusiv din semiremorci Schmitz megatrailer (100 m3).


Semiremorcile Megatrailer au devenit o resursa foarte solicitata de transport, in special in domeniul automotive unde, pentru optimizarea costurilor de transport, se utilizeaza containere de componente cu inaltimea de 100 cm, in 3 randuri. Exact cat sa incapa intr-un Megatrailer!


De asemenea, alte avantaje ale acestui tip de remorca: incarcare usoara atat pe lateral cat si din spate, acoperis reglabil pe inaltime, pentru ca permite o incarcare usoara la inaltimea maxima de 300 cm, facilitati de securizare a marfurilor precum bari de aluminiu separatoare, prelata ranforsata, constructie certificata TUV, toate indeplinind standardul de incarcatura sigura EN 12642XL. Aceasta confera avantajul distinct al asigurarii securitatii si sigurantei incarcaturii pe timpul transportului, timpi redusi de incarcare si descarcare si chiar protejarea in anumite cazuri a incarcaturii prin nefolosirea chingilor de ancorare, avantaj specific DOAR remorcilor standard EN 12642XL.


Cartrans opereaza flota proprie de soferi si camioane pentru a garanta calitatea si capacitatea, folosind totodata vehicule si conducatori auto apartinand unor terte companii subcontractate, in scopul cresterii flexibilitatii.


La acest moment flota de camioane Cartrans numara 145 de capete tractor iar capacitatea subcontractorilor utilizati in regim dedicat se ridica la aproximativ 35 de vehicule si semiremorci. Si este in crestere…

 

Camioanele Cartrans sunt dotate cu tehnica GPS de ultima generatie, comunicarea cu soferii efectuandu-se prin intermediul solutiei No. 1 in email si telefonie mobila, Blackberry.