Service autocamioane

SC CTP Service Autocamioane Srl a fost infiintata in anul 2009, in dorinta de a aduce un plus de valoare in piata prestatorilor de servicii reparatii autovehicule rutiere. Ca urmare a acestui fapt, intr-un timp relativ scurt, au fost finalizate investitii legate de dotarea SDV si de pregatirea profesionala a angajatilor, serviciile prestate fiind de cea mai buna calitate.

 

Dintre principalele activitati prezente in cadrul societatii enumeram cateva, astfel:

 

Diagnoza completa Volvo Trucks
Sisteme de verificare a compresiei pentru motoare diesel si benzina (vezi detalii)
Diagnoza sisteme de franare Wabco Systems
Sistem de ultima generatie BEHR pentru revizuirea si incarcarea instalatiilor de clima si AC, atat pentru autoturisme cat si pentru camioane/autocare. (vezi detalii)
Atelier calibrare TAHOGRAFE (vezi detalii)
Atelier mobil service anvelope 24/7, sub licenta Bridgestone Truck Point (vezi detalii)
Dealer autorizat pentru anvelope Bridgestone / Firestone de orice dimensiune

In dorinta de a reduce/elimina timpul de asteptare al clientilor, in cadrul activitatilor de reparatii, putem identifica si achizitiona on-line cca. 90% dintre reperele / piesele de schimb existente pe piata, timpul de asteptare fiind de maxim 3 zile. Piesele de schimb sunt achizitionate din retele de vanzare ale reprezentantelor fiecarui producator, pentru care se aplica conditiile de garantie conform legislatiei in vigoare.

Programul zilnic de lucru este 07.00 - 22.00, iar pentru interventii legate de anvelope sau depanari, dispunem de un atelier mobil complet dotat/echipat, in regim de functionare non-stop, pe o raza de 100 km in jurul orasului Ploiesti.

CTP Service Autocamioane

Adresa:

Trandafirilor 33 A, Cladirea “A”

RO-107084 | Brazii de Sus | Romania

 

Website:

www.ctpservice.ro

Dispecerat service

Receptie Service+40 344 801503

Manager Service+40 743 019958

 

Parteneri service

 
Bridgestone
   
wabco
 
volvo