Companie internațională de transport rutier și expediții

cu peste 30 ani de experiență.

peste

ani de când
facem o mișcare bună

Solicită o ofertă acum!

Întrucât nevoile clienților noștri sunt diferite, vom crea o ofertă competitivă care vă va îndeplini toate așteptările.

Transport rutier intern și internațional în Europa

Descoperă excelența și profesionalismul Cartrans în transportul de mărfuri. Serviciile noastre asigură gestionarea eficientă și responsabilă a nevoilor dumneavoastră logistice, ceea ce ne face alegerea ideală pentru lanțul dumneavoastră de aprovizionare.

Alegeți Cartrans pentru soluții de transport de marfă de încredere, bazate pe calitate.

ani de când
facem o mișcare bună

Profesionalism și responsabilitate

Conducem non-stop pe autostrada succesului. Chiar dacă uneori ne confruntăm cu ambuteiaje sau cu alte probleme, nu renunțăm niciodată la punctualitate, seriozitate și dedicare, obligatorii pentru modul nostru de a face afaceri.

Alătură-te unei echipe de profesioniști
Descoperă avantajele colaborării cu Cartrans
Volum și Capacitate

Cartrans procesează cu pricepere peste 200 de comenzi de transport zilnic, demonstrând capacitatea noastră de a gestiona eficient volume mari.

Flotă extinsă

Cu o flotă robustă de aproape 200 de camioane și peste 100 de semiremorci, suntem bine echipați pentru a satisface diverse nevoi de transport, asigurând fiabilitate și flexibilitate în furnizarea serviciilor noastre.

Echipă dedicată

Angajații noștri constituie resursa cea mai valoroasă. Cu peste 200 de angajați calificați, Cartrans se angajează să ofere servicii și asistență excepționale fiecărui client.