Despre noi

Servicii de transport internațional și casă de expediții, cu peste 30 de ani de experiență în transportul rutier.

Una dintre cele mai mari flote: peste 115 vehicule proprii și peste 100 în regim de subcontractare. Indiferent de tipul de marfă pe care doriți să o transportati dintr-un punct in altul, Cartrans are o solutie de transport rapida, eficienta si fiabila pentru dumneavoastra.

Istoricul companiei

Misiunea

Ne îndeplinim viziunea gestionând totul, de la bunuri la relații, cu cea mai mare grijă, construind parteneriate fiabile, echitabile și durabile.

Angajamentul nostru pentru transport rapid și cu grijă se află în centrul a tot ceea ce facem, asigurând succesul clienților și partenerilor noștri.

Viziunea

Vrem să oferim unele dintre cele mai bune servicii de transport rutier și logistică din Europa.

Valorile cheie ale companiei

Grija este un proces continuu, esențială pentru viață și pentru familie. Reprezintă, pentru Cartrans, valoarea centrală. Suntem aici pentru că ne pasă și pentru că avem grijă de noi și de ceea ce ne înconjoară. Și ne pasă enorm. De familie, de angajați, de parteneri, de clienți, de marfa pe care o transportăm și de mediul în care ne desfășurăm activitatea. Astfel, ceea ce facem de fapt, în mod concret, este să punem un strop suplimentar de grijă în relația noastră cu oamenii și cu lucrurile. Nu suntem doar un furnizor de servicii. Ne ocupăm cu mare grijă și de afacerea noastră și de cea a dumneavoastră.

Nu suntem o corporație, suntem o afacere de familie. Și, cu toate că avem proceduri bine stabilite și o structură de guvernanță solidă, avem tendința de a ne implica personal și cu grijă în tot ceea ce facem. Ne respectăm angajamentele, ne asumăm tot ceea ce spunem și facem și ne mândrim cu acest lucru.

Menținerea onestității și transparenței în toate relațiile de afaceri este unul dintre principiile fondatoare ale companiei noastre. În cele din urmă, tot ceea ce facem este dedicat construirii unor relații durabile bazate pe încredere, prin practici etice și parteneriate corecte.

Încă de la înființarea noastră, acum mai bine de 30 de ani, imediat după căderea comunismului, am trecut prin multe, am supraviețuit și am prosperat trecând prin multiple provocări și crize, atât naționale, cât și globale. Suntem aici pentru a rămâne și nu ne clintim în fața adversității. Fiind o companie de familie, pentru noi aceasta este mai mult decât o simplă afacere și suntem dedicați depășirii oricărui obstacol.

Pornind de la ADN-ul nostru rezilient și de la grija care ne definește, suntem, de asemenea, flexibili până în măduva oaselor. Pentru a satisface cât mai bine nevoile clienților și partenerilor noștri nu ne sfiim de la identificarea și dezvoltarea unor soluții inovatoare în fața provocărilor.

Investim în tehnologie, dar ne axăm pe dzvoltarea oamenilor. Deși credem în potențialul noilor tehnologii, precum cele bazate pe automatizare și AI, nu vom renunța niciodată la ingredientul uman al companiei. Creștem și inovăm în primul rând prin investiții semnificative în oameni, pe care îi plasăm întotdeauna în centrul activității noastre, oferindu-le cele mai bune instrumente pentru a putea performa la capacitate maximă.

Echipa noastră

Cei 200 de angajați ai Cartrans sunt cu toții profesioniști, având mulți ani de experiență specifică. Ne mândrim cu cultura noastră organizațională și investim timp și resurse prețioase pentru a face din Cartrans unul dintre cele mai bune medii de lucru din industrie, menținându-l în același timp robust, pentru a răspunde nevoilor în schimbare de pe piață.

De la echipa de management la șoferii noștri, suntem cu toții aici pentru a vă satisface cu atenție și grijă nevoile și pentru a vă oferi servicii profesionale rapide, fiabile și de ultimă generație.

Certificări și expertiză

Astăzi, Cartrans deține o flotă modernă de peste 115 camioane Euro6 și 105 semi-remorci.

Activitatea noastră principală este transportul rutier internațional de mărfuri în Europa, inclusiv Regatul Unit și Elveția

Operăm cu fiabilitate și expertiză.

Am deservit clienți din numeroase industrii, colaborând, printre multe altele, cu următoarele domenii:

  • automotive
  • produse destinate consumatorilor
  • produse industriale
  • operatori logistici

Am transportat cu succes prin toată Europa o mare diversitate de mărfuri, operând inclusiv transporturi agabaritice de tipul:

  • instalațiilor eoliene
  • utilajelor agricole și echipamentelor pentru construcții
  • grinzilor de beton
  • silozurilor
  • produselor pentru industriile: petrolieră, chimică, energetică
  • halelor industriale și structurilor metalice