Partener de transport

Alăturați-vă flotei noastre - Oportunități de parteneriat

Îmbunătățiți-vă capacitatea de transport
împreună cu Cartrans

La Cartrans, suntem mai mult decât un operator de transport rutier de mărfuri; Suntem partenerul vostru de succes. Cu decenii de experiență în industria logistică, oferim asistență, fiabilitate și oportunități de neegalat proprietarilor de camioane și operatorilor de flote mici.

Indiferent dacă doriți să vă integrați complet în flota noastră pentru operațiunile din Europa de Vest, căutați transporturi specifice într-o singură direcție pentru a vă optimiza rutele sau doriți să gestionați călătoriile dus-întors între România și UE, avem soluții personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Moduri de colaborare

Integrare completă a flotei

Ideal pentru proprietarii de camioane sau flote mici care doresc să opereze ca parte a flotei noastre prestigioase, gestionată integral de Cartrans, în toată Europa de Vest.

Bucurați-vă de avantajele de a face parte dintr-o rețea mai mare, inclusiv:

 • Acces la rețeaua noastră extinsă de transport de marfă
 • Plăți rapide, în mod regulat
 • Optimizarea timpilor de lucru prin planificarea curselor cu cel puțin 24 de ore în avans
 • Servicii de dispecerat în limbi de circulație internațională, prin dispecer propriu, în regim de 24 ore din 24, 7 zile din 7
 • Gestionarea documentelor și plata facturilor

Expedieri one-way și optimizarea încărcăturii

Perfect pentru cei cu nevoi specifice de transport din România către UE sau invers. Dacă doriți să vă optimizați călătoria de întoarcere sau alte transporturi specifice, Cartrans oferă:

 • Acces gratuit la o gamă largă de oportunități de transport de marfă
 • Parteneriate flexibile one-way
 • Asistență în maximizarea capacității de încărcare a vehiculului
 • Planificarea simplă și rapidă a transportului prin acces gratuit la platforma online DispoPlan

Parteneriat în regim de tur-retur

Conceput pentru operatorii care caută o soluție cuprinzătoare pentru managementul transporturilor în regim tur-retur din România către UE și înapoi, gestionat integral de Cartrans. Această opțiune permite:

 • Pe tot parcursul anului, volum consistent, cu acces la o bază importantă de clienți
 • Optimizare în timp real a curselor, cu ajutorul sistemelor IT avansate de planificare
 • Volum consistent, cu acces la o bază importantă de clienți
 • Eficiența modului de lucru cu Cartrans se va resimți și în consumul de carburant, timpul de ralanti și multe altele

De ce să alegeți Cartrans?

Fiabilitate și dezvoltarea afacerii proprii

Colaborați cu un lider în industria transporturilor și dezvoltați-vă afacerea.

Susținere și eficiență

Beneficiați de rețeaua noastră europeană de service 24/7, suport tehnic prin echipa noastră de dispeceri și operațiuni optimizate.

Securitate financiară

Aveți risc zero de neplată a transportului de către clienții pentru care încărcați, acest risc fiind preluat de Cartrans

Tehnologie și Accesibilitate

Sisteme onboard de comunicații și GPS, de ultima generație, instalate pe camion de către Cartrans, precum și acces gratuit la platforma noastră online de planificare a transporturilor.

Grupul Cartrans are parteneriate solide de peste 13 ani cu principalele societăţi de asigurări

Cum suntem protejați?
În cazul în care pe parcursul transportului se produce avarierea mărfii, există o pierdere parțială sau totală a acesteia, sau marfa se livrează cu întârziere, există o răspundere a transportatorului conform reglementărilor din Convenția CMR și, de multe ori subestimat, conform reglementărilor legislative a țării de încărcare sau descărcare a mărfii. O problematică specială apare atunci când vorbim de transport multimodal efectuat cu diverse mijloace de transport (vapor, bac, tren, container). În cazul acesta vor fi aplicate dispoziții diferite în funcție de ruta parcursă.

Ce ne oferă asiguratorul nostru?
În cazul în care marfa este deteriorată pe parcursul unui transport, bunurile sunt pierdute parțial sau în totalitate, sau în cazul unei livrări întârziate, transportatorul este responsabil conform specificaţiilor CMR.

Poliţa noastră oferă protecţie pentru transporturile internaţionale în acord cu răspunderea CMR, precum şi pentru transporturile interne în toate ţările din Europa (transporturi cabotaj), conform specificaţiilor legale naţionale referitoare la transport.

Cu Cartrans, mărfurile dumneavoastră sunt în siguranță.

Service complet si interventii rapide

Înființată în 2010 cu capital integral privat românesc, CTP Service Autocamioane oferă o largă gamă de servicii în domeniul întreținerii și reparării autovehiculelor/vehiculelor rutiere din zona judetului Prahova.

Know-how-ul echipei manageriale și al cadrelor tehnice se bazează pe o experiență semnificativă în domeniul auto, fiind singurul service multimarcă autorizat ca Operator Independent Volvo din zonă.

Ca urmare a realizării noului service, CTP a devenit reprezentant al mărcilor Kassbhorer, Kogel si Webasto, urmând ca în viitorul apropiat să obțină și autorizare MB.

Serviciile noastre

 • Atelier reparatii de natura mecanica, electrica, electronica (inclusiv diagnoza VCADS Volvo Trucks, DAF – Davie, DAS – Mercedes Benz, diagnoza multibrand TEXA, diagnoza sistem vehicul si sisteme franare Wabco, Knorr si Haldex. Se executa, de asemenea, reparatii in cazul dosarelor de dauna (AUDATEX) – CTP Service avand conventii de colaborare cu principalii asiguratori din piata.
 • Atelier mobil tractare / asistenta rutiera cu doua autospeciale Scania si Volvo, 6×4, dotate cu sisteme hidraulice si electrice, capabile sa asigure o gama completa de servicii: repunere pe roti, tractare si repunere pe carosabil, operatiuni de descarcerare, translocare si transport a incarcaturii/marfurilor.
 • Ateliere mobile reparatii: servicii vulcanizare mobila si interventii/depanari/reparatii de orice natura, in regim national si international
 • Atelier tahografe cu verificare tahografe analogice si digitale pentru toate marcile existente in piata
 • Vopsitorie profesionala, cu cabina de vopsit la standarde europene
 • Stație ITP clasa II și III

Garantia unui parteneriat de incredere
Toate operatiunile de service pentru camioane sunt autorizate RAR/ARR, fiind indeplinite permanent conditiile de functionare, conform legislatiei in vigoare.

Deoarece CTP Service Autocamioane a dezvoltat parteneriate cu majoritatea reprezentantelor producatorilor de vehicule, dar si cu producatori de piese de schimb OEM, aveti garantia calitatii si downtime scazut in service cu autocamionul sau remorca Dvs.

Documente necesare pentru parteneriat:

În vederea unui parteneriat de durată, solicităm următoarele:

 • Semnarea unui contract de transport
 • Asigurare CMR (marfă) în valoare de minim 200.000 EUR
 • Licența de transport valabilă
  Asigurare MTPL pentru autovehicule
 • Dovada unui contract de service cu acoperire europeană (puteți accesa, dacă nu, serviciul oferit de Cartrans)

Să începem

Pentru a explora aceste oportunități și a afla ce opțiune se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră, contactați-ne telefonic la +40 344 130500.

Echipa noastră este pregătită să vă ghideze pe parcursul procesului, să vă răspundă la întrebări și să vă ajute să deveniți un partener Cartrans valoros.